Wednesday, March 23, 2011

Friday, March 11, 2011

3 tak ckup !


3 mana cukup.pling kurang 4.eh.dh mcm poligami plak.ahah.bkn ni nk bincngkan..dgn bahagianya....ujung tahun ni insyaallah anak buah aku akan meningkat kepada 5 itu pun sekiranya kakak no2 aku tu nk kekal dgn family planingnya.kluw dia pun x memplaning apa2 mungkin 6!.pehhh..ramainya!.huu.teruja paksu diorang ni.lepas ni lg penuh la gambar2 baby2 kt blog aku ni..ampa jgn la jeles eh?aku teruja skit baby2 ni.pas ni blik umah konpem2 dh kna tidur kt luar.huu.dh ready minda ni nk bedepan dgn baby2 nih.doakan kakak2 aku slmt melahirkan anak masing2.kpd kak long dan kak nisah tahniahlah yeww..nk bg hadiah x dk duit.tp xpa!.dont wory.cek bg pakej begambar nah?haha.x mahai..harga kira adik bradik ja. =p huu.

Sunday, March 6, 2011

aleesya mkin pndai bergaya!






 
aleesya makin pndai bergaya.ni yg paksu syg niyh!.yg tinggal si ali yg msih kaku di hadapan lensa.xpa ali.acu phm.laki niyh nk jd hero kna la mcho.xkan nk posing cm gurl kan?haha.maaf  lah.saya dh x brapa aktif blog nii akibat kekangan kaki dan tngan untk mengupdte.saya lebeyh aktif di facebook.oke.sya dh x pndai taip.bye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails